Gratis verzending Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €250
Expéditions et livraison

Levering en Retour

Levering

Waar kan ik geleverd worden?

Wij leveren op het adres van je keuze. Je kunt kiezen voor een levering waar je maar wilt: thuis, op je werk, op vakantie, bij een vriend of bij een afhaalpunt. Wat je wensen ook zijn, TEEbooks biedt leveringsdiensten die aan je verwachtingen voldoen.

Wat zijn de verzendkosten en levertijden?

Wanneer je een bestelling plaatst, vertellen we je hoe lang het duurt voordat je bestelling wordt geleverd en hoeveel de verzendkosten bedragen.

Standaard levering 3 tot 4 werkdagen 0€ > 100€ : 9.90€
100€ > 250€ : 12.90€
> 250€ : Gratis
DHLSDADPD
Snelle levering(Pakket minder dan 23 kg) 1 tot 2 werkdagen € 35 DHL Express

Wat zijn de levertijden en -voorwaarden?

De gekochte producten worden binnen 2 tot 4 werkdagen na bevestiging van de bestelling door TEEbooks op het aangegeven adres geleverd. Bestellingen geplaatst voor 12 uur 's middags worden dezelfde dag klaargemaakt, indien de artikelen van de bestelling beschikbaar zijn. Bestellingen geplaatst van vrijdagmiddag tot zondag worden de volgende maandag verwerkt.

Als de levering onverhoopt niet lukt, geeft de bezorger je pakket af bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Het adres wordt je meegedeeld via e-mail of via een bericht dat de bezorger in je brievenbus achterlaat. Je hebt 10 dagen de tijd om je pakket af te halen voordat het wordt teruggestuurd naar ons magazijn.

Welke transporteur levert mij?

TEEbooks biedt leveringsdiensten die aan je verwachtingen voldoen. Wij werken met de beste transportbedrijven. De verzendoptie wordt je aangeboden tijdens het valideren van de levering van je bestelling. Kies de optie die het beste bij jou past! Je ontvangt een tracking nummer per e-mail om je pakket te volgen op de website van de geselecteerde transporteur.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

  1. Log in op je klantaccount en selectioneer "Mijn bestellingen" om de status van je bestelling te zien.
  2. Check de verzendbevestiging die je hebt ontvangen om je pakketnummer te achterhalen en volg de levering op de website.
  3. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail:info@teebooks.com

Retours

Hoe stuur ik mijn bestelling terug?

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant binnen 14 dagen een e-mail sturen naar TEEbooks op het volgende e-mailadres: info@teebooks.com. In geval van herroeping moeten de producten binnen 14 dagen na de leveringsdatum worden teruggestuurd naar het volgende adres: VIERO SRL - TEEBOOKS, Via Loria 21 - 36022 Cassola, Province of Vicenza, Italy.

Hoe moet ik de producten die ik terugstuur goed verpakken?

De producten moeten in hun oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd (met inachtneming van de oorspronkelijke indeling van de wandelementen), en indien mogelijk met extra bescherming om te voorkomen dat zij tijdens het vervoer worden beschadigd. Ze moeten in perfecte staat zijn voor de wederverkoop. Elk product dat onvolledig, gebruikt, beschadigd, gewassen of bevuild, zelfs gedeeltelijk, wordt teruggestuurd, wordt niet terugbetaald of omgeruild.
Wij raden je aan om een retourbewijs te bewaren om de procedures te vergemakkelijken in geval van problemen tijdens het transport.

Wat zijn de termijnen en terugbetalingsmethoden?

TEEbooks zal de klant het volledige reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen na de datum van ontvangst van het product terugbetalen via dezelfde betaalmethode als tijdens de aankoop.

Wat moet ik doen als ik een beschadigd product ontvang?

Ondanks onze beste inspanningen om je kwaliteitsproducten te leveren, ontkomen wij niet aan het feit dat er soms een fabrieksfout ontstaat of dat zich een ander uitzonderlijk probleem tijdens de productie of het transport voordoet, het spijt ons. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice via info@teebooks.com en wij regelen snel een nieuwe levering.