Gratis verzending Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €250

Video’s

Hoe installeer ik mijn wandelement?

Harde muur

Hoe installeer ik mijn wandelement?

Gipswand

TEEbooks, bewerken via afbeeldingen

Je bent net verhuisd en je beseft dat je nieuwe woning opbergmeubelen en wandelementen mist in vergelijking met je oude woning. Wat je nieuwe inrichting ook is: van een industriële stijl tot een design stijl, van vintage tot hedendaags, je wilt vooral kiezen voor soberheid en efficiëntie. Bij TEEbooks hebben we wat je nodig hebt en we zijn gespecialiseerd in de montage van wandelementen. Wat betreft de afmetingen, het soort muur en de ruimte die je kiest om je opbergmeubelen te installeren: slaapkamer, woonkamer, badkamer... Het montagemateriaal zit erbij inbegrepen zodat je je snel thuis voelt. Via onze website staat een vriendelijke, professionele en gratis assistent tot je beschikking... Een videopagina om je te helpen bij de montage van je wandelementen en wandbibliotheken.

Functioneel en discreet net als een golf tee

De wandelementen voor je talrijke boeken, stripboeken en niet te vergeten je dvd's, cd's en lp-collectie, zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Bij TEEbooks weten we hoe belangrijk boekencollecties en andere kostbaarheden zijn, soms heel persoonlijk, zoals familiestukken of foto's van dierbaren. Daarom hebben we discrete wandelementen en wandbibliotheken ontworpen. Dankzij het sobere en functionele karakter van onze producten, passen we in elke kamer en kunnen wij je helpen met het opbergen van je spullen en objecten, zoals de tee van de golfer, het onmisbare object dat je altijd zal steunen, waar je het ook neerzet.

Video, je beste TEEbooks assistent

Niets is praktischer dan een video om je te helpen met het inelkaar zetten van je wandelementen en wandbibliotheek. Met een minimale doe-het-zelf kennis, zul je genieten van het monteren van onze kleine meubelstukken waar niemand zonder kan. De gemakkelijke montage, gecombineerd met de stevige structuur en de bevestiging ervan, maken van de metalen TEEbooks wandelementen een natuurlijke aanvulling op je muren. Ze passen zich aan het decor van een slaapkamer, woonkamer of badkamer aan en ze kunnen ook in smalle ruimtes, zoals een hal, worden geplaatst dankzij hun geringe diepte.

Een fluitje van een cent

Om je het leven te vergemakkelijken en geen seconde te verliezen, laten onze video's je vanaf de eerste beelden zien welk materiaal en gereedschap je nodig hebt voor de installatie van je wandelementen. Ook laten ze stapsgewijs de montage van een wandbibliotheek zien. Wat meteen opvalt, is hoe weinig materiaal nodig is voor de montage. Als je nieuw bent in de wereld van het doe-het-zelven, wordt het kinderspel. Je leert in enkele seconden hoe je een waterpas moet gebruiken, wat essentieel is als je wilt dat je meubels recht hangen. Je leert ook hoe je de bevestigingspunten van je schroeven op je muur kunt vinden en vooral welke plug je moet gebruiken afhankelijk van de te boren muur.

Het mooie van video is dat je veel sneller leert dan wanneer je alleen een schema op papier of handgeschreven uitleg hebt. Wordt er niet gezegd dat we veel leren door naar anderen te kijken? Eén ding is zeker, er is niks natuurlijkers dan beeld.