Gratis verzending Gratis verzending voor bestellingen van meer dan €250

Catalogus

De TEEBooks wandelementen en wandbibliotheken zijn functionele design creaties die perfect passen bij elke interieurstijl en je interieur een upgrade zullen geven.

Design wandelementen en wandbibliotheken voor je interieur

De door Mauro Canfori ontworpen wandelementen in industriële stijl, hebben als hoofddoel om een functie te vervullen op een sobere manier. Zowel het wandelement als de wandbibliotheek staan hier ten dienste van het boek en de objecten die ze ondersteunen. Het wandelement verdwijnt op subtiele wijze om je verzameling objecten erop te benadrukken. Zo is de eerste functie van de wandelementen het verfraaien van je boeken en kunstvoorwerpen en zo worden deze de belangrijkste decoratieve elementen van je interieur. Bovendien geven design wandelementen en wandbibliotheken een moderne touch aan je interieur en laten ze je decoratie tot zijn recht komen. Onze ontwerpen weerspiegelen een eigenzinnige en moderne visie op meubilair, ver van het klassieke wandelement. In onze TEEBooks online catalogus vind je een sobere en geraffineerde selectie van wandelementen, wandbibliotheken, aluminium badkamer wandelementen en opbergsystemen voor lp's die in je interieur passen en je interieur op een subtiele manier accentueren.

Een design en functioneel aanbod

De wandelementen en wandbibliotheken van TEEBooks zijn designobjecten die in dienst staan van de gebruiker. Ze zijn functioneel, sober, discreet en passen in elk interieur. Ze vinden gemakkelijk een plaats aan je muren en decoreren ze op een subtiele manier, zonder je interieur te verstoren. Ook kunnen ze vaak imposante opbergmeubels vervangen. Het sobere ontwerp van deze wandopbergers maakt ze geschikt voor alle soorten interieurstijlen. Daarnaast zijn de wandelementen van TEEBooks ontworpen om lang mee te gaan: ze zijn robuust en hun 1,5 mm dikke stalen samenstelling met epoxy poedercoating garandeert kwaliteit. Je hoeft niet langer uren op het internet door te brengen of van winkel naar winkel te rennen om een betaalbaar designproduct te vinden. De wandelementen en wandbibliotheken in onze online catalogus zijn functionele, elegante en sobere creaties die gemakkelijk een plaatsje zullen vinden in je huis.

Wandelementen en wandbibliotheken geschikt voor je interieur

Het ruime assortiment wandelementen en wandbibliotheken TEEBooks biedt je de mogelijkheid om een designobject te kiezen dat perfect bij je interieur past. Verschillende opstellingen zijn mogelijk, verticaal of horizontaal, aan de wand of op de vloer, één of meerdere niveaus, kort of lang... Deze wandopbergers passen in elke ruimte van het huis. Dankzij de verschillende maten passen ze zowel in een grote woonkamer als in een slaapkamer. Voor badkamers bieden we een reeks wandelementen van aluminium, een materiaal dat zeer goed bestand is tegen water. De aluminium wandelementen worden niet aangetast door vocht of warmte. Dit maakt het mogelijk om een design wandelement in de badkamer te gebruiken als handdoek- en zeephouder, of een wandelement in de keuken om potten, pannen en keukengerei op te bergen. Voor de woonkamer of het kantoor is het U-vormige design wandelement de ideale opbergplaats voor je boeken en documenten. Dit wandelement heeft een rand van 15 cm aan elk uiteinde om je boeken rechtop te houden. Er zijn ook wandelementen voor boeken met een hogere rand om je dossiers en mappen op hun plaats te houden. Onze online catalogus staat vol met unieke wandelementen en wandbibliotheken voor eenvoudige, moderne opbergruimte bij jou thuis.

Unieke en originele opties

Onze TEEBooks opbergcatalogus biedt je originele wandelementen en wandbibliotheken. Om je te helpen bij je inrichtingsproject, hebben we een aantal unieke creaties voor je geselecteerd om een prachtig interieur te realiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld de wandelementen voor planten van TEEBooks, waarmee je jouw potten kunt ophangen en een ontspannen en natuurlijke sfeer kunt creëren. Dit is een interessante optie om bijvoorbeeld een hal tot leven te brengen. Dit opbergsysteem herziet het huidige aanbod volledig en biedt een design wandelement dat bij de tijd past. Een andere en originele optie voor het uitstallen van je boeken is de verticale wandbibliotheek. Met deze design wandbibliotheek kun je je boeken verticaal plaatsen en dit zorgt voor een zeer origineel effect.

Heel gemakkelijk thuis te installeren

We zorgen ervoor dat je wandelementen en design wandbibliotheken snel bij je worden geleverd na je online aankoop. Ze zijn ontworpen om door iedereen geïnstalleerd te worden, zelfs de onhandige klusser gaat het gemakkelijk af. Een paar schroeven, pluggen en een goede schroevendraaier zijn genoeg om de wandelementen te monteren. Ook geven we je waardevolle tips mee om je te helpen bij het installeren van je wandelementen. Daarna hoef je alleen nog maar comfortabel te genieten van je nieuwe design opbergmeubel.